Home Nieuws Tijd voor de barbecue!

   Tijd voor de barbecue!

   27 juni 2016

   BBQ Huuskes54 bewTijd voor een nieuw seizoen, de zomer! Lange avonden in de tuin, genieten van hopelijk veel mooie en zonnige dagen.
   En ook in de keuken zijn vernieuwingen te ontdekken. Serveren we weer lichte gerechten of koken we niet binnen, maar buiten op de barbecue!

   Een Fresh met Amerikaans tintje, vol nieuwe inspiratie & trends. Waaronder een recept met één van de laatste trends: pulled pork!

   Naast aandacht voor nieuwe trends op het gebied van eten & drinken, ook aandacht voor (ver)nieuw(ende) voedingsconcepten. Terwijl we nog maar twee weken leverden bij het nieuwe ziekenhuis Medisch Spectrum Twente te Enschede kwam onder andere onderzoeker Dr. Barbara van der Meij een bezoek brengen. Zij maakte deel uit van Stuurgroep Ondervoeding, die in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de voedingsconcepten in ziekenhuizen in Nederland onderzochten, het voedingsconcept van Huuskes & MST werd beoordeeld als één van de beste! Een resultaat om trots op te zijn en reden genoeg om eens in gesprek te gaan met Dr. Barbara van der Meij. Op pagina 12 & 13 kunt u het gehele interview lezen.

   Huuskes wenst u veel leesplezier en een smakelijke zomer!

   Klik hier om Fresh juli – augustus 2016 te openen.

   Nieuwsarchief