Home Nieuws Topsport, zon en gezelligheid in Boekelo

   Topsport, zon en gezelligheid in Boekelo

   12 oktober 2015

   Afgelopen donderdag en vrijdag vond de aftrap van de 45e editie van de Military Boekelo plaats met het onderdeel dressuur. Maar liefst 85 paarden gingen van start uit 19 verschillende landen. Op zaterdag vond de spectaculaire crosscountry plaats, een 6 kilometer lang parcours met 25 hindernissen. Zondag was de afsluiting met het springconcours. De Military is dit jaar voor diverse ruiters een laatste test voor de Olympische Spelen volgend jaar in Rio de Janeiro.

   Maar de Military is de laatste jaren uitgegroeid als meer dan alleen een paardensportevenement. Voor sommigen een echt business-to-business netwerkevent, voor anderen gewoon een gezellige dag. Duizenden bezoekers vonden de weg naar Boekelo, waarbij zaterdag de drukbezochtste dag was. Een zonnige dag, waarbij de hoedjes en zonnebrillen dus goed van pas kwamen. Onder het genot van een bokbiertje genieten van de topsport, dit jaar niet in een grote modderpoel.

   Huuskes stond met haar VIP Hospitality aan het springconcours, dichtbij de eerste hindernissen. In onze volledig vernieuwde stand mochten wij ruim 800 relaties ontvangen. Voor iedereen stond een kopje koffie met Twentse krentenwegge klaar en ’s middags een heerlijk stamppotbuffet van Huuskes. We kijken terug op zeer geslaagde dagen!

   Military 2015 DSC01205 DSC01188

   Nieuwsarchief