Home Nieuws Vernieuwde concepten, een nieuwe stand en smaakvolle hapjes: een fotoverslag van Zorgtotaal 2017

   Vernieuwde concepten, een nieuwe stand en smaakvolle hapjes: een fotoverslag van Zorgtotaal 2017

   20 maart 2017

   Vorige week vond Zorgtotaal 2017 plaats, dé beurs voor zorgprofessionals in Nederland. Huuskes was hier aanwezig met een compleet nieuwe stand, vernieuwde concepten en uiteraard smaakvolle hapjes en drankjes. Kortom, een geslaagde beurs waar we veel bestaande en nieuwe relaties hebben mogen verwelkomen. Nog even terugkijken? Bekijk dan ons fotoverslag.

   Nieuwe stand

   Bezoekers werden verwelkomd op onze geheel vernieuwde stand. Deze nieuwe stand heeft een meer open karakter en biedt meer ruimte aan onze vernieuwde concepten voor de werelden van ziekenhuizen, kleinschalige zorg en zorg aan huis. Centraal op de stand is een open keuken waar verse hapjes werden bereid. Rondom deze keuken waren verschillende zitjes waar onze gasten onder het genot van een hapje en een drankje werden bijgepraat over alle nieuwe ontwikkelingen bij Huuskes.

   huuskes zorgtotaal1

   huuskes zorgtotaal145

   Chef Vitaal en Cross & Care Logistics

   Daarnaast werd in de stand ook veel aandacht besteed aan onze nieuwe verrijkte maaltijdlijn Chef Vitaal en Cross & Care Logistics, de logistieke oplossing van Huuskes waarbij goederen van meerdere leveranciers gebundeld geleverd worden. Bezoekers konden op verschillende tablets onze ICT-oplossingen bekijken, zoals Eten & Zo, Eten & Zo Thuis en een door Huuskes ingerichte versie van CuliCart Hospitality.

   huuskes zorgtotaal2

   Culinaire verassingen

   Uiteraard konden onze gasten ook genieten van een drankje en enkele culinaire verrassingen. Onze koks Mark, Tom en Niels verzorgden de hele dag door verschillende smaakvolle hoogstandjes.

   huuskes zorgtotaal3

   huuskes zorgtotaal4  huuskes zorgtotaal5

   Gasten konden onder andere genieten van een bietensalade met Mediterraanse kaas, Petit Fleurs en onze nieuwe hybride hamburger, een hamburger die voor 30% uit champignons bestaat.

   huuskes zorgtotaal6

   Win een Oudhollandsche Fuif

   Naast de presentatie van onze vernieuwde concepten werd bezoekers ook de mogelijkheid geboden deel te nemen aan onze actie ‘Win een Oudhollandsche Fuif’. Bezoekers konden hiervoor hun zorglocatie aanmelden op één van de Ipads op onze stand. Hierdoor maken zij kans op een compleet verzorgde Oudhollandsche Fuif. Deze fuif houdt in dat Huuskes deze zomer een locatie van de winnende zorgorganisatie gaat omtoveren tot oud-Hollandse feestlocatie en een feestje gaat organiseren voor alle bewoners en collega’s. Compleet verzorgt met oud-Hollandse hapjes, drankjes, muziek en spelletjes. De actie was een groot succes en bezoekers hebben hun zorglocaties massaal aangemeld. De winnaar van de fuif wordt deze week bekend gemaakt.

   huuskes zorgtotaal7

   huuskes zorgtotaal8

    

   Meer zien van Huuskes op Zorgtotaal 2017? Bekijk dan hieronder nog enkele sfeerimpressies:

   huuskes zorgtotaal9

   huuskes zorgtotaal10

   huuskes zorgtotaal13

   huuskes zorgtotaal14

   Nieuwsarchief