Home Nieuws Een zonovergoten 25e Twentse Truckrun

   Een zonovergoten 25e Twentse Truckrun

   7 juni 2016

   Zaterdag 4 juni jl. organiseerden chauffeursvereniging de Tukker Truckers in samenwerking met de Twentse Zorgcentra voor de 25e keer de Twentse Tukker Truckrun. Tijdens de Truckrun reden dit jaar maar liefst 520 vrachtwagens mee. De route ging dwars door Twente, met als vertrek- en eindpunt de Grolsch Veste te Enschede.

   De Truckrun is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij zij als bijrijder meerijden in een vrachtwagen. Het is voor cliënten van verschillende zorginstellingen een dag waar ze ontzettend naar uitkijken. Dit jaar was het een extra grote groep en de deelnemers kwamen uit de hele provincie.

   Ook Huuskes reed deze editie weer met 4 vrachtwagens mee. Daar waar wij normaal op werkdagen eten, drinken of andere boodschappen brengen bij diverse zorgcentra, waaronder ook de locaties het Losserhof en het Bouwhuis van de Twentse Zorgcentra, was het deze dag een bewoner van deze locaties die in de vrachtwagencabine plaats mocht nemen. Niet alleen bewoners (“hé, die brengen eten bij ons!”), maar ook de chauffeurs hebben genoten. Elke chauffeur mocht nog een leuke goedgevulde goodiebag meegeven en we hopen dat alle deelnemers hebben genoten van de zonovergoten Truckrun. Wij rijden & toeteren ook volgend jaar graag weer mee!

   Twentse Truckrun

   Twentse Truckrun

   We kunnen vertrekken!

   We kunnen vertrekken!

   Geweldige middag in de vrachtwagen

   Geweldige middag in de vrachtwagen

   Nieuwsarchief