NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Zorggroep Hof en Hiem verlengt contract met Huuskes

22-2-2019
Samenwerking
Kleinschalige zorg
Grootkeukens en zorgrestaurants
Ziekenhuizen
Bedrijfsrestaurants

Onlangs is de samenwerking tussen Huuskes en de Friese ouderenorganisatie Zorggroep Hof en Hiem met vijf jaar verlengd! Het contract omvat het totaalpakket eten & drinken van Huuskes.

Paragraph image
Contractondertekening

 

Zorggroep Hof en Hiem heeft verschillende woonzorgcentra met een restaurant: Doniahiem in Sint Nicolaasga, Suderigge in Lemmer, Talma Hiem in Balk en Vegelin State in Joure.

 

Bij de contractondertekening waren vanuit Zorggroep Hof en Heim aanwezig: dhr. J. van Arnhem (directeur Zorggroep Hof en Hiem), mevr. A. Verstraaten (manager facilitair bedrijf) en dhr. E. Hilarius (coördinator voedingsdienst). Vanuit Huuskes was accountmanager Albert Heida aanwezig.

Award Beste Zorggroep & Beste Keuken


 Zorggroep Hof en Hiem heeft dit jaar twee Veiligvoedsel.nl Awards in de wacht gesleept. Op donderdag 7 februari zijn tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel in het Van der Valk hotel te Veenendaal de winnaars van de zeven categorieën bekend gemaakt. Hof en Hiem heeft voor het vierde jaar op rij gewonnen in de categorie Beste Zorggroep en de prijs voor de Beste Keuken ging naar woonzorgcentrum Suderigge in Lemmer.

 

De uitreiking van de Veiligvoedsel.nl Awards is een initiatief van Veiligvoedsel.nl, een bedrijf dat al sinds 2005 organisaties certificeert die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen omtrent het bewaren en bereiden van voedsel. Inmiddels voert Veiligvoedsel.nl ieder jaar audits uit bij ruim 550 zorglocaties en -afdelingen, die allen meedingen naar de Veiligvoedsel.nl Award.