Home Over Huuskes Alles voor onze klanten

   Alles voor onze klanten

   Alles naar wens
   Dat is ons vertrekpunt. Wat uw wensen ook zijn, we schuiven er graag voor aan tafel. Of u nu werkt bij een instelling, cateraar, horecagelegenheid of elders.

   l:overhuuskes:alles-voor-onze-klanten:

   Werkt u bij een instelling, cateraar of horecagelegenheid?
   De voorkeuren van uw gasten of klanten zijn zo veranderlijk als het weer. Zo veeleisend als uw cliënten zijn, zo veelzijdig zijn wij. Huuskes is het antwoord op hun vraag om vers, smaak en variatie. Wij leveren u alles op het gebied van etenswaren, maaltijden en ambachtelijke producten. Wilt u onze producten vers geleverd hebben en alleen de afwerking zelf doen? Wilt u producten vriesvers aan huis krijgen? Wilt u kant en klare maaltijden of zelf maaltijden samenstellen en deze door ons laten bereiden? Alles is mogelijk!

   We staan altijd voor u klaar
   Een goede leverancier levert meer dan producten alleen. Als kok, inkoper, restauranthouder of cateraar kunt u dan ook altijd rekenen op advies en ondersteuning van onze accountmanagers. Zij denken actief met u mee op vrijwel alle raakvlakken die met onze voedselvoorziening te maken hebben. Dat varieert van het in kaart brengen van uw doelgroepen, tot het definiëren van de (logistieke) eisen en bijvoorbeeld de gezamenlijke ontwikkeling van nieuwe producten. Ook het samenstellen van menu’s en buffetten behoort tot de mogelijkheden.

   Ook beschikken we al jaren over een eigen kwaliteitsafdeling. De specialisten van deze afdeling verzorgen niet alleen de vereiste controles, zij zijn er ook voor u. Ze bieden u complete ondersteuning in het verantwoord omgaan met de producten die u van ons krijgt geleverd en geven antwoord op al uw vragen.

   Wilt u eens kennis maken met één van onze accountmanagers om te kijken wat we voor u kunnen betekenen, mail dan naar . We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.