Home Over Huuskes Het gemak van ICT

   Het gemak van ICT

   We beschikken over moderne ICT-systemen die het mogelijk maken om rechtstreeks of via gangbare standaarden, gegevens uit te wisselen. Voor een aantal inkoopsystemen heeft Huuskes koppelingsmogelijkheden die direct met ons webgebaseerd bestelprogramma (Huib) kunnen communiceren. Dit biedt u de mogelijkheid om vanuit uw eigen inkoopsysteem direct in Huib te bestellen en de daarmee samenhangende afwikkeling van het orderproces geautomatiseerd te laten verlopen. De koppeling voorziet in het uitwisselen van alle benodigde gegevens. Hierdoor verloopt het bestelproces efficiënt en is de kans op fouten minder.

   huuskes-fresh-since-1956:ict:het-gemak-van-ict

   Daarnaast bieden onze systemen diverse mogelijkheden om data in verschillende formaten te exporteren. Hierdoor kunt u deze eenvoudig inlezen in bijvoorbeeld uw voedingsadministratie of managementinformatiesystemen.

   Ook intern maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden die ICT biedt. Zo worden de bestellingen volledig automatisch omgezet naar productieorders. Na het productieproces worden de geproduceerde artikelen via barcodescanning automatisch afgewogen, geregistreerd en afgerond. Voor het orderpicken maken we optimaal gebruik van ICT d.m.v. orderpicken via polsscanners, voicepicksysteem en mobiele printunits.

   Intern transport loopt via een uniek en geavanceerd transportbaansysteem, waardoor volledig geautomatiseerd de juiste producten bij de juiste routes worden geplaatst.

   Voordat de producten de vrachtwagen ingaan worden ze extra gescand op juistheid en volledigheid (OVC-controle).

   Alles voor u om vooraf zeker te stellen dat de bestelde goederen ook conform afspraak geleverd worden. Binnen Huuskes hebben we een leverbetrouwbaarheid van 99,7%.