Home over Huuskes Kwaliteitscertificaten

   Kwaliteitscertificaten

   Kwaliteit staat bij Huuskes hoog in het vaandel. Momenteel heeft Huuskes een viertal kwaliteitscertificaten in het bezit, te weten HACCP, ISO 9001 en 14001, Skal en de MVO Prestatieladder. Hieronder vindt u een korte uitleg wat deze certificaten inhouden.

   Hygiëne is erg belangrijk bij het produceren van voeding, om dit te waarborgen bestaat er een voedselveiligheidssysteem zogeheten HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dit systeem brengt elke fase van productie en de risico’s hiervan in kaart en voorkomt hiermee dat de veiligheid van voeding in gevaar komt. Het certificaat geeft aan dat Huuskes de veiligheid van voeding waarborgt.

   De ISO 9001 en 14001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en staat voor het beheersen en bewaken van de bedrijfsprocessen. De ISO-certificering geeft aan dat Huuskes voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

   Huuskes beschikt ook over een Skal-certificaat, deze geeft toestemming voor het opslaan en uitleveren van biologische handelsproducten. Het certificaat wordt uitgegeven door Skal Biocontrole, zij houden toezicht op de naleving van de biologische regelgeving en dragen zodoende bij aan de betrouwbaarheid van de Nederlandse bio-sector.

   Huuskes heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Voor velen een trend, voor ons een traditie. We letten scherp op de kwaliteit van werken en leven binnen ons bedrijf, maar ook daarbuiten. Ons MVO-beleid hebben wij laten toetsen tegen de landelijke MVO-normen en hiervoor hebben wij als elfde voedingsmiddelenbedrijf in Nederland ons weten te certificeren met een MVO Prestatieladder, een praktische toepassing van ISO 26000 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

   Klik hier voor het HACCP-certificaat.
   Klik hier voor het ISO 9001-certificaat.
   Klik hier voor het ISO 14001-certificaat.
   Klik hier voor het Skal-certificaat.
   Klik hier voor het MVO-certificaat.