Home Over Huuskes Kwaliteitscertificaten

   Kwaliteitscertificaten

   Kwaliteit staat bij Huuskes hoog in het vaandel. Momenteel heeft Huuskes een drietal kwaliteitscertificaten in het bezit, te weten ISO 22000 FSSC, ISO14001 en Skal. Hieronder vindt u een korte uitleg wat deze certificaten inhouden.

   Hygiëne is erg belangrijk bij het produceren van voeding, om dit te waarborgen bestaan er verschillende  voedselveiligheidssystemen zoals onder andere HACCP en in de retail de BRC en IFS. Huuskes is gecertificeerd voor de ISO 22000 FSSC welke deze 3 normen samenvoegt en gebaseerd is op continue verbeteren van ons voedselveiligheidssysteem.

   ISO 14001 is een norm voor het milieumanagementsysteem welke wordt gebruikt om ons huidige milieubeleid verder te optimaliseren en de uitvoering ervan te borgen.

   Huuskes beschikt ook over een Skal-certificaat, welke toestemming geeft voor het opslaan en uitleveren van biologische handelsproducten. Het certificaat wordt uitgegeven door Skal Biocontrole, een bedrijf die zich inzet als onafhankelijk toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

   Klik hier voor het ISO 22000FSSC-certificaat
   Klik hier voor het ISO 14001-certificaat.
   Klik hier voor het Skal-certificaat.