Home Over Huuskes Visie

   Visie

   Op zoek naar smaak
   Klantgericht zijn, is voor ons ook gericht zoeken naar verbeteringen en innovaties. Hiervoor hebben we een speciale productontwikkelingsafdeling in het leven geroepen. Bemand met professionals met liefde voor hun vak. Ze komen met nieuwe gerechten, werken met u als klant samen om tot nieuwe ideeën te komen of om uw eigen ideeën vorm te geven. Ze zien de trends en benutten de kansen in de markt met producten die hierop inspelen. Die kennis en kansen geven we graag aan u door, want succes willen we delen!

   Visie op vers
   Alles naar wens, begint met alles onder één dak. Als totaalleverancier hebben we alles voor u in huis, en daarmee ook alles onder controle. Versheid, variatie, veelzijdigheid, we zijn er dagelijks mee bezig en kunnen u daarmee op maat bedienen.

   Maar er zijn meer voordelen. Doordat u alles in één keer bestelt, bespaart u tijd en administratiekosten. U heeft één contactpersoon voor al uw vragen en bestellingen, en u hoeft slechts één keer ingangscontrole te houden. De continuïteit van uw bedrijfsvoering wordt dus niet steeds verstoord door meerdere leveranciers.

   Vers begint bij ons met een visie. Totaalleverancier zijn, is in onze ogen namelijk meer dan het leveren van een compleet assortiment. Het is voor ons pas compleet als u tevreden bent over onze producten, dienstverlening en service. Daar zijn we dagelijks mee bezig. Verder kijken, en verder gaan voor je klanten. Partnership is hierbij een belangrijk speerpunt.