Alle vacatures

   Routechauffeur (oproep) – Nijkerk

   Introductie

   Ben jij op zoek naar een leuke baan met veel zelfstandigheid en klantcontact? Dan is de bijbaan van routechauffeur (oproep) bij Huuskes in Nijkerk iets voor jou!

   Functie

   Als routechauffeur (oproep) bij Huuskes zorg jij ervoor dat onze klanten worden beleverd volgens het aangegeven routeschema. Wij beschikken over moderne vrachtwagens die toegerust zijn op het leveren van levensmiddelen, door de aanwezigheid van een koel- en diepvriescompartiment. Jij zorgt ervoor dat onze producten tijdig en in goede conditie worden afgeleverd. Omdat wij dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, kan het zelfs zo zijn dat je producten af dient te leveren tot in de koelkast van onze klant.

   Onze routechauffeurs (oproep) vertrekken vroeg in de ochtend en zijn doorgaans voor 15:00 uur weer terug op locatie. Je bent flexibel inzetbaar en wordt met name ingezet in de weekenden. Je werkdagen zullen met name de zaterdagen en zondagen zijn.

   Functie eisen

   Je beschikt over een geldig rijbewijs C(E), chauffeurspas en code 95. Omdat je het visitekaartje van ons bedrijf bent, ben je representatief, flexibel en klantgericht. Je weet goed om te gaan met onverwachte situaties en communiceert duidelijk met de logistiek planners in het geval van onvoorziene situaties.

   Aanbod

   Wij bieden een dienstverband op oproepbasis, waarbij je flexibel wordt ingezet. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij een chauffeursvergoeding, aantrekkelijke toeslagenregeling, directe uitbetaling van de vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

   Wij kunnen van jou vragen dat je de procedure doorloopt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

   Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onze website en wij laten jou zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

   Solliciteren

   Alle vacatures

   Waar ga je werken?
   Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 900 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

   Meer over Huuskes lees je hier.

   Wist je dat?

   • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 900 collega’s elke dag met veel plezier werken;
   • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
   • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
   • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.