Alle vacatures

   Vakantiekrachten zomer 2018 – Enschede

   Introductie

   Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste vakantiekrachten voor onze vestiging in Enschede.

   Functie

   Als vakantiekracht bij Huuskes kun je worden ingezet voor werkzaamheden in een van onze productieafdelingen of magazijnen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het verzamelen van orders, portioneren van maaltijden of lichte productiewerkzaamheden.

   De werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdiensten waarbij de werktijden liggen in de tijdszone tussen 6.00 uur en ca. 17 uur. Er zijn enkele afdelingen die ook ’s avonds werken tot ca. 21.00 uur. De meeste afdelingen zijn gekoeld en hebben een temperatuur van ongeveer vier graden.

   Functie eisen

   Je weet van aanpakken, kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gedurende de zomerperiode een aantal weken aaneengesloten fulltime inzetbaar. We zijn met name op zoek naar vakantiekrachten die niet op vakantie gaan en in de periode 23 juli t/m 2 september aaneengesloten en fulltime beschikbaar zijn. Ben je slechts enkele dagen beschikbaar? Dan heeft solliciteren geen zin. De minimale leeftijd is 18 jaar.

   Het is verplicht om het [beschikbaarheidsformulier] in te vullen en bij te voegen bij jouw sollicitatie. Werkt dit formulier bij jou niet? Klik dan met de rechtermuisknop op de link en kies voor ‘doel opslaan als’. In de maanden mei en juni voeren wij de sollicitatiegesprekken voor vakantiewerk. Je ontvangt vanzelf bericht van ons of je wordt uitgenodigd of niet.

   Solliciteren

   Alle vacatures