Alle vacatures

   Vakantiekrachten zomer 2018 – Nijkerk

   Introductie

   Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste vakantiekrachten voor onze vestiging in Nijkerk.

   Functie

   Als vakantiekracht bij Huuskes kun je worden ingezet voor werkzaamheden in ons magazijn, afdeling expeditie of als bijrijder op de vrachtwagen. Als medewerker in ons magazijn en expeditie-afdeling zorg jij voor het verzamelen van orders, het verzendklaar maken van de producten en het beladen van de vrachtwagens. Als bijrijder assisteer je onze chauffeurs bij het laden/lossen en het afleveren van producten tot in de koelkast bij onze klanten.

   De werkzaamheden worden uitgevoerd in wisselende diensten, waarbij ook ’s avonds en ’s nachts wordt gewerkt. Voor het werken in de avond en nacht gelden aantrekkelijke toeslagen. Onze afdeling magazijn/expeditie is gekoeld en heeft een temperatuur van circa vier graden.

   Functie eisen

   Je bent in de zomervakantie veelvuldig beschikbaar. Daarnaast ben je nauwkeurig en beschik je over een goed logistiek inzicht. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar functioneert ook goed in groepsverband. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een magazijnomgeving.

   Solliciteren

   Alle vacatures

   Waar ga je werken?
   Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 900 medewerkers verspreidt over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.

   Meer over Huuskes lees je hier.

   Wist je dat?

   • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 900 collega’s met veel plezier elke dag in het magazijn werken;
   • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
   • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
   • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.