Home Werken voor Huuskes

   Werken voor Huuskes

   Werken voor Huuskes
   Wij houden ons dagelijks bezig met het maken en leveren van koelverse maaltijden voor (zorg)organisaties, restaurant en cateraars. Maar de verzorgende in een verpleeghuis, de zorgbegeleider in een kleinschalige instelling of de kok van het personeelsrestaurant heeft naast maaltijden nog veel meer nodig om haar of zijn werk te kunnen doen. Ons assortiment bestaat daarom ook uit duizenden boodschappen als schoonmaakartikelen, koffie, frisdrank enzovoorts.

   Huuskes is een totaalleverancier op het gebied van eten & drinken met vier keukens, drie distributiecentra en één logistiek centrum. Wij leveren zowel stuks-, als grootverbruikartikelen in heel Nederland. Maar totaalleverancier ben je pas als je compleet bent in je totale dienstverlening. Daarom denken en werken we mee met onze klanten, bouwen we inkoopkoppelingen of trainen medewerkers op het gebied van HACCP. We zijn hierdoor zowel producent, groothandel, supermarkt en dienstverlener in de breedste zin van het woord.

   De mensen aan wie we het succes te danken hebben, zijn onze medewerkers. We werken hard, maar wel samen. We bieden graag een baan, één met voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Met natuurlijk de waardering die daarbij hoort. We zijn een familiebedrijf, de sfeer is open en informeel. Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan op één van de openstaande vacatures.