Pure ingrediënten
Bij Huuskes vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan eten. Ook als je een complex dieet hebt. Om die reden bereiden we maaltijden en gerechten vanuit pure grondstoffen en zonder additieven. Bouillons worden bijvoorbeeld niet van halffabricaten gemaakt, maar zelf getrokken van pure grondstoffen. Op deze manier zijn de maaltijden en gerechten niet alleen voor een grote doelgroep geschikt, maar bovenal ook erg smaakvol.
Veilige, allergeenvrije omgeving
Het is een bewuste keuze dat de allergeenvrije keuken zich op een separate locatie bevindt. Op deze manier minimaliseert Huuskes het risico van kruisbesmetting met allergeen houdende producten. Dit is op andere locaties van Huuskes, waar bijvoorbeeld wel melk of pinda’s worden gebruikt, niet mogelijk.
In de allergeenvrije keuken werken speciaal getrainde koks en gelden strenge regels als het gaat om de inbreng en het gebruik van grondstoffen. Zo kunnen we een hoge mate van veiligheid bieden voor de producten.
Speciale verpakking
Naast een veilige, allergeenvrije omgeving en grondig getrainde koks wordt ook gewerkt met een speciale verpakking. Deze zogenaamde torusverpakking is zo ontwikkeld dat bij het portioneren van de maaltijd op het bord, het niet nodig is om de maaltijd aan te raken. Zo voorkomen we besmetting van de maaltijd wanneer deze op locatie bij de klant wordt geserveerd.