Het acht stappen implementatieplan
Bij de implementatie van een nieuw voedingsconcept komt veel kijken, zeker bij grote organisaties. Grote groepen medewerkers moeten gaan werken volgens een nieuwe manier omtrent eten en drinken. Dit vraagt om een gedegen aanpak.
Huuskes hanteert hiervoor het 'Huuskes 8 stappen implementatieplan'. Deze vaste aanpak die we hanteren in dit implementatieplan heeft al bij honderden organisaties gezorgd voor een succesvolle start van het nieuwe voedingsconcept.
1. Samenstelling kernteam
2. Inventarisatie locaties
3. Vaststellen concept
4. Technische voorbereiding
5. Budgettering
6. Handboek eten & drinken
7. Opleiding en training
8. Evaluatie
Tijdens de samenwerking
Naast opstarttrajecten staan we ook na implementatie klaar voor onze klanten. Denk hierbij aan advies en ondersteuning in de vorm van:
- Assortimentsadvies
- Regenereerinstructies
- Besteladvies
- Advies bij voedselverspilling
- Budgetadvies