Home over Huuskes Wie zijn we Huuskes van nu

   Huuskes van nu

   Huuskes is zich decennia lang continu blijven ontwikkelen, en heeft zich door goed ondernemerschap weten te verbeteren in omvang, professionaliteit en kwaliteit. De omzetgroei is verdeeld over alle productgroepen. In de afgelopen 5 jaar is de omzet verdubbeld van 50 miljoen naar ruim 100 miljoen. In de afgelopen vijf jaar is ons aantal werknemers gestegen van 300 naar meer dan 800.

   overhuuskes-wie-zijn-we-huuskes-van-nu-

   Onze vertrekpunten ‘vers’, ‘klantgericht’ en ‘leverbetrouwbaar’ zijn vandaag de dag nog steeds sterk in ons bedrijf verankerd. Dat is onze kracht en heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een ondernemend familiebedrijf waar we met enthousiaste collega’s werken aan smaken, recepturen, innovaties en verbeteringen. We zijn onze eigen slager, poelier en groente- en fruitspecialist. Snijden zelf onze groente, vlees, kaas en vleeswaren en bereiden zelf onze maaltijden in onze moderne conveniencekeukens.

   We spelen in op de veranderingen in de markt door continu verbeteringen van smaken, assortiment, productietechnieken, automatisering, kwaliteitsaspecten, logistiek en dienstverlening door te voeren. Tevens doen we investeringen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, met als doel een nog betere aansluiting te vinden bij de wensen van onze klanten. Doordat we een totaalpakket leveren en alles onder één dak en in eigen beheer is, zijn we in staat de markt op maat te bedienen. We laten ons bij alle activiteiten leiden door de specifieke vraag van onze klanten. Vanuit deze klantgerichte benadering, gecombineerd met onze eigen professionals, ontstaat een ijzersterke matching waarmee we u innovatieve en bedrijfsmatige oplossingen kunnen bieden.

   Bij Huuskes werken we volgens het toegevoegde waarde principe en zien onszelf dan ook meer als een samenwerkingspartner dan als een traditionele leverancier. Doordat we op een professionele wijze kwalitatief goede diensten bieden ontstaat er een binding met onze klanten. Groei en samenwerking leiden tot vertrouwen, wat vervolgens weer leidt tot tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers. Met deze instelling zijn we in staat om kwaliteitsverbetering en efficiëntie te realiseren en tegelijkertijd de kosten te beheersen of omlaag te brengen. Goede communicatie is hierin een absolute voorwaarde voor succes.