NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Verwarminstructie paaltje

 

 

Wat is een paaltje?

 

Een paaltje is een plastic verpakking die voornamelijk wordt gebruikt voor het verpakken van gemalen en glad gebonden producten.

 

Combi-oven 

  • Verwarm de oven voor op 140°C.
  • Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
  • Plaats een deksel op het bord.
  • Verwarm de maaltijd op 110°C met 50% stoom gedurende 45 minuten.
  • Het product is gereed wanneer de kerntemperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 5 min. en check opnieuw.
  • Roer producten goed door voor het serveren.

 

 

Heteluchtoven

  • Verwarm de oven voor op 140°C.
  • Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
  • Plaats een deksel op het bord.
  • Verwarm de maaltijd op 110°C gedurende 45 minuten.
  • Het product is gereed wanneer de kerntemperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 5 min. en check opnieuw.
  • Roer producten goed door voor het serveren.

 

 

Contactwarmte

  • Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
  • Plaats een deksel over het bord.
  • Stel de contactwarmte-oven in op 110°C gedurende 50 minuten.
  • Plaats de maaltijd in de oven en start het programma.
  • Het product is gereed wanneer de temperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 5 min. en check opnieuw.
  • Roer producten goed door voor het serveren.

 

 

Magnetron

Let op: maaltijden van Huuskes kunnen worden verwarmd in de magnetron. Daarentegen raden wij, voor een optimaal resultaat, aan om de maaltijd te verwarmen in een oven.

  • Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
  • Plaats een deksel over het bord.
  • Stel de magnetron in op 600 Watt en verwarm gedurende 50 minuten.
  • Plaats de maaltijd in de oven en start het programma.
  • Laat het gerecht nog 30 seconden rusten zodat de warmte zich gelijkmatig verspreidt.
  • Het product is gereed wanneer de temperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 30 seconden en check opnieuw.
  • Roer producten goed door voor het serveren.