Verwarminstructie paaltje
Wat is een paaltje?
Een paaltje is een plastic verpakking die voornamelijk wordt gebruikt voor het verpakken van gemalen en glad gebonden producten.
Combi-oven
- Verwarm de oven voor op 140°C.
- Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
- Plaats een deksel op het bord.
- Verwarm de maaltijd op 110°C met 50% stoom gedurende 45 minuten.
- Het product is gereed wanneer de kerntemperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 5 min. en check opnieuw.
- Roer producten goed door voor het serveren.
Heteluchtoven
- Verwarm de oven voor op 140°C.
- Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
- Plaats een deksel op het bord.
- Verwarm de maaltijd op 110°C gedurende 45 minuten.
- Het product is gereed wanneer de kerntemperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 5 min. en check opnieuw.
- Roer producten goed door voor het serveren.
Contactwarmte
- Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
- Plaats een deksel over het bord.
- Stel de contactwarmte-oven in op 110°C gedurende 50 minuten.
- Plaats de maaltijd in de oven en start het programma.
- Het product is gereed wanneer de temperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 5 min. en check opnieuw.
- Roer producten goed door voor het serveren.
Magnetron
Let op: maaltijden van Huuskes kunnen worden verwarmd in de magnetron. Daarentegen raden wij, voor een optimaal resultaat, aan om de maaltijd te verwarmen in een oven.
- Open de verpakking en portioneer de inhoud op een bord.
- Plaats een deksel over het bord.
- Stel de magnetron in op 600 Watt en verwarm gedurende 50 minuten.
- Plaats de maaltijd in de oven en start het programma.
- Laat het gerecht nog 30 seconden rusten zodat de warmte zich gelijkmatig verspreidt.
- Het product is gereed wanneer de temperatuur min. 75°C is en max. 85°C is. Is de temperatuur te laag? Verleng het proces met ca. 30 seconden en check opnieuw.
- Roer producten goed door voor het serveren.