NL LOGIN Arrow right
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Regenereren met Huuskes

Andere verpakking? Waarmee wil je het verwarmen? Klik op het icoon en vind de tips.

Heteluchtoven

Combi-oven

Heb je een kerntemperatuurmeter? Dan dien je de producten te verwarmen tot 75°C. Anders kun je onderstaande richtlijnen hanteren. 

Contactwarmte

Grootverpakkingen (bulk) in de contactwarmte-oven: 

Stappenplan:

  1. Stel de regenereerwagen/-kast in op het gewenste programma (advies: 110°C  gedurende 50 minuten).
  2. Prik één gaatje in twee hoeken (diagonaal tegenover elkaar) van de folie.
  3. Plaats de verpakking in de contactwarmte-oven.
  4. Plaats de kerntemperatuurmeter in de kern van het product. Stel deze in op 75°C.
  5. Het product is gereed wanneer de temperatuur minimaal 75°C graden is en maximaal 85°C is.
  6. Na het signaal ‘klaar’ van de contactwarmte-oven laat je deze nog 5 minuten gesloten om de optimale temperatuur te bereiken.
  7. Roer het product (indien mogelijk) door voor het serveren.

 

Verwijder de folie bij gepaneerde, gebakken en gefrituurde producten en plaats deze bij voorkeur zo hoog mogelijk in de oven. Zo blijven deze producten lekker krokant!

 

Groepsverpakkingen (multi-portie) in de contactwarmte-oven

Stappenplan:

  1. Stel de regenereerwagen/-kast in op het gewenste programma (advies: 110°C  gedurende 45 minuten).
  2. Prik één gaatje in een hoek van de folie.
  3. Plaats de verpakking in de contactwarmte-oven.
  4. Plaats de kerntemperatuurmeter in de kern van het product. Stel deze in op 75°C.
  5. Het product is gereed wanneer de temperatuur minimaal 75°C graden is en maximaal 85°C is.
  6. Na het signaal ‘klaar’ van de contactwarmte-oven laat je deze nog 5 minuten gesloten om de optimale temperatuur te bereiken.
  7. Roer het product (indien mogelijk) door voor het serveren.

 

Verwijder de folie bij gepaneerde, gebakken en gefrituurde producten en plaats deze bij voorkeur zo hoog mogelijk in de oven. Zo blijven deze producten lekker krokant!

“Schaf een kerntemperatuurmeter aan. Verwarm producten tot 75 graden. Temperatuur is echt het belangrijkste. ”
Eric Vermaas, Projectmanager Huuskes

Het verwarmen van onze producten is een van de belangrijkste stappen voor het serveren van een lekkere maaltijd aan uw gasten.

Heb je vragen over het regenereren?
Of zou je graag meer informatie willen van een van onze specialisten?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Vraag hier meer informatie aan!
Paragraph image

Wegwijzer regenereren

In onze wegwijzer lees je meer over het regenereren.

Klik op de link om de wegwijzer te bekijken.

Lees verder